Az utolsó: besúgónovella. (Hogyan lesz egyszerű zsinagógai spicliből külföldön is jól bevethető szuperügynök. ) Tartalom Pesti zsinagóga 5 Félrekezdés 23 Megtagadott válasz 39 Az utolsó pillanat 52 Micsoda győzelem 66 Búcsú az irodalomtól (Izraeli...

Álhír Oldalak 2019

  1. Álhír oldalak 2019 full
  2. „Megátalkodott kis szarok”: mondta a kiöregedett ausztrál újságíró a klímavédő diákokra | Alfahír
  3. Durva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditról
  4. Álhír oldalak 2015 cpanel

Minél több ember van, annál több az erdő és a bokor, amit ki kell irtani, és több a lerombolandó környezet. ) Egy Bayer Zsoltot megszégyenítő fél mondatot pedig végképp nem mertek a magyar emberek elé tárni, mi több a hoax kiagyalói a mondat alanyát is megváltoztatták. A fideszes propagandában ugyanis ez szerepel: Mindebből semmi nem fog megtörténni, mert önzőek vagytok, rosszul neveltek titeket, és olyan emberek manipulálnak, akik kihasználnak, és meggyőznek arról, hogy ez a tiltakozás nemes célt szolgál… ti pedig mindeközben a legelképesztőbb, legvadabb nyugati luxusban éltek. " Ezzel szemben Jones apokrif "olvasói levelében" az alábbi szöveg olvasható: No, none of this will happen because you are selfish, badly educated, virtue signalling little turds, inspired by the adults around you who crave a feeling of having a "noble cause" while they indulge themselves in Western luxury and unprecedented quality of life. (Nem, ezek egyike sem fog megtörténni, mert önző, rosszul képzett, megátalkodott kis szarok vagytok, akiket azok a körülöttetek lévő felnőttek terelnek, akik sóvárognak egy "nemes ügy" felkarolása iránt, miközben ők (kiemelés tőlem - DZ) elkényeztetik magukat a nyugati luxusban és a példátlan életminőségben. )

Álhír oldalak 2019 full

  1. Stream oldalak
  2. Névnapi köszöntő anna napra de
  3. Álhír portálok gyűjteménye - Humbug!
  4. Zene oldalak
  5. Angol fonetikai jelek kiejtése
  6. Társkereső oldalak
  7. Álhír oldalak 2019 tv
  8. Álhír oldalak 2019 season
  9. Álhír oldalak 2019 1

„Megátalkodott kis szarok”: mondta a kiöregedett ausztrál újságíró a klímavédő diákokra | Alfahír

LELKIZŐ Andy Vajna özvegye egy közleményben cáfolta azt a nyilatkozatot, amit egy kamuoldal kreált a nevében. 2019-09-01 14:50:41 Szerző: ripost Minden bizonnyal nem ismer sem Istent, se embert annak a kamuoldalnak az üzemeltetője, aki Vajna Tímea nevében kreált nyilatkozatot L. L. Junior kisfiának tragikus halála kapcsán. EZEKET OLVASTAD MÁR? Fotó: Ripost A bicskanyitogató iromány láttán Vajna Tímea is felháborodott, és az Instagram-oldalán, egy közleményben cáfolta az ominózus oldalon leírtakat. "Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban. Azonnal feljelentettük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon?! A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak, és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok" – írta Tímea.

Durva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditról

Álhír oldalak 2015 cpanel

A vizsgált cikkek, legyenek azok kormánymédiások vagy nem, igen negatív hangnemben foglalkoztak az Unióval. Az EU-val kapcsolatos pozitív érzület a bejegyzések 6 százalékában jelent meg, miközben 55 százalékuk volt negatív, 39 százalék pedig semleges. Az elemzők egy témakörben találtak különbséget a kormánymédia és a többi oldal között. Míg a dezinformációs oldalak Európa helyzetének megoldását egyértelműen a migrációellenes újpopulisták (Orbán, Salvini, Strache) szövetségében látták, a kormánymédia ebben a témában visszafogottabb volt. Az elemzők szerint az oroszbarát dezinformációs oldalak a Kreml geopolitikai érdekeinek megfelelően az Európai Uniót belülről bomlasztó, új euroszkeptikus blokkot támogatják és annak nagy előretörését jósolták. Az összegzés: "A kormány által irányított média és az orosz fortélyos hatalom szócsöveinek az a törekvése rajzolódik ki, hogy az Európai Uniót támadó narratívákkal állandó nyomást fejtsenek ki, az uniós intézményekben a magyar kormánynál egyelőre jobban bízó a magyar közvéleményre, igyekezve az EU-tól egyre inkább elfordítani a választókat. "

2018. január 22. Zuckerberg megtartja újévi fogadalmát Úgy tűnik, a Facebook alapítója Mark Zuckerberg megvalósítja újévi fogadalmát; jobbá teszi a legnagyobb közösségi portált, ugyanis a hírfolyam javítására… 2018. január 16. 2018. január 05. 2017. november 18. 2017. november 13. 2017. november 10. A félelem és a düh politikája Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne találkoznánk álhírekkel az interneten. Egy szakértő elmagyarázta lapunknak, miképpen vértezheti fel magát az olvasó ellenük. 2017. május 25. Válaszcsapás az álhírekre Csökkenhet az utóbbi években jellemzően Oroszországból indított és irányított álhír-kampányok politikai jelentősége a nyugati országokban – prognosztizálták… 2017. február 23. Merkel: éberen kell figyelni az álhírekre A Litvániába vezényelt német NATO-katonákról szóló alaptalan híresztelés ügye azt mutatja, hogy nagyon éberen kell figyelni az álhírekre - mondta a német kancellár… 2017. február 13. 2017. február 10. Rettegnek az álhírektől Az Egyesült Államok után Európa két államában, Németországban és Franciaországban is felvették a harcot az álhírek terjesztése ellen.

Vagyis hogy tiszta legyen: még Jones (szövegírója) szerint sem a mai fiatalok élnek sosem látott luxusban, hanem épp a felnőttek! Hogy mi ne legyünk Orbán Viktorba oltott Gyurcsány Ferencek, tárjuk fel a fideszes fake news-gyár kamujának minden szeletét: Jones ezt a szöveget arra hivatkozva tette közzé (és mondta el Jones + Co. című véleményműsorában), hogy a "globális felmelegedési képmutató" Al Gore korábbi amerikai alelnök tavaly június elején Brisbane-be repült a queenslandi klímahétre. Jones azt kritizálta, hogy ez az adófizetőknek 320 ezer dollárjába került, a repülőgép pedig szén-dioxidot "böfög ki". Az adásrészlet a Sky News Facebook-oldalán is megtekinthető: Egyébként Jones maga sem veti meg a modern technikát és a klimatizált szerkesztőségeket, az alábbi, az ugyancsak kormánypárti 4BC stúdiójában készült képet a Twitter-fiókjában osztotta meg. Virtue signalling A kifejezés, mely szó szerinti fordításban "erényjelzést" jelent, és a tévesen Jonesnak tulajdonított szövegben is előfordul, az utóbbi pár évben kezdett el terjedni az angolszász szövegekben.

A megtámadott embereknek sikerült elmenekülniük és menedéket találniuk egy szomszédos bevásárlóközpontban. Egy órával később a szomszédos Bobigny nevű városban ötven, késekkel és botokkal felszerelkezett férfi egy út menti romatáborra támadt, a lakókocsikat felgyújtották, és tömegverekedés tört ki. A Le Monde című napilap tudósítása szerint a kisebb kunyhókból és lakókocsikból létrejött út menti romafaluban - amely körül a támadás óta megerősítették a rendőri védelmet - mintegy 250 - Romániából és Bulgáriából érkezett - roma él évek óta. A Facebookon hetek óta azt terjesztik róluk, hogy "gyerekrabló cigányok".